Žádný stud, jen slizká kluzkost a přesladké chvění
lepkavost rozteklého dortu.
Tak snadno smyslů byla zbavena.
Jak však teď napsat slovo střízlivění?
Již skončilo mé snění
kóma, kdy tebe jsem viděla.
Na rezavý hřebík znovu ráda bych si sedla,
strčila hlavu do vysoké pece
a ruku do mraveniště
k tomu spolykala i pár pecek - z těch největších třešní.
Nelze napsat střízlivění
soudných smyslů nadobro já pozbyla
nezůstal ani otisk a nemám komu
měkký ten dort bych vnutila
též sezóna velkých třešní už dávno skončila.
Ať zmizí nudný potok slz
chci zpět do tvého lepkavého lože
a aby slizká kluzkost se vrátila.
Slzy nemusí měnit se v moře
jen malá louže by mi stačila.
Lepkavé objetí je to nejhřejivější, prichází jen po opravdickém výkonu:-)
24.08.2024 11:43:18 | Ž.l.u.ť.á.k.