Tohle je parádní kus! Až mi to zpřeházelo myšlenky, pudy to hodilo na první místo...
01.09.2024 18:46:03 | Koala
Tohle je ST...a teda pozvánka na zpřeházení končetin je tak skvělej nápad, že už ve mně zůstane natrvalo... s dovolením, tohle začnu používat:-)
30.08.2024 20:51:58 | cappuccinogirl
Po přečtení se raději musím ujistit, kde je levá a pravá. A konečně v sekci nejsem sama. Super.
30.08.2024 09:55:45 | karolinakarol