Anotace: :)
Přivři lehce svoje víčka
nech se zajmout do taje
ať Tvé vnady zpoza trička
jazyk s ústy nasaje.
Přivři lehce svoje víčka
nožky rozviň do květu
světlo padá od měsíčka
na Tvou kůži v sametu.
Přivři lehce svoje víčka
nech se stavem unášet
zarudnou Ti hebká líčka
až Tě budu ukájet.
Přivřená víčka jsou moc důležitá, ale opravdu jen tak lehounce.
04.09.2024 19:15:56 | Jiří I.Zahradník
po novu zlehka erotika
se připlížila po ránu
to novoluní tebou smýká
panensky pannám pro pannu :))
04.09.2024 07:59:10 | šuměnka