U lékaře

U lékaře

Budete mým osobním lékařem?
Bože, ochořela jsem.

Začínám omdlévati
strašná horkost všude pálí
mohu položiti se teď s vámi?

Použijte nejostřejší nástroje
chladné to vybavení svoje
obvazy a teploměry
stetoskopy, tlakoměry
a nejméně dvoje i více
chirurgické rukavice.

Přeludy a přízraky
ďábel po mě sahá
blikající výbojka
pomoc, chystá se
svěrací kazajka!


Prosím pane doktore
zde mě cosi svírá
pohlédněte,
nemám tam snad netopýra?

Končetiny, orgány a tichá místa
ach, injekce se už chystá.

Tajná místa, orgány a končetiny
uspaná jsem do vteřiny.

Lékař práce velmi dbalý
už přichází porodní stahy.
Autor karolinakarol, 04.09.2024
Přečteno 67x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, jort1, forestmelodies, Ďábel sám, mkinka, Ž.l.u.ť.á.k., zase já
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí