Anotace: ;)
Dneska večer při měsíčku
sedneme si na lavičku
budu sedět za Tebou
objímat Tě láskou svou.
Polibky mé na temeni
Tvoji plachost ve chtíč změní
a tak večer při měsíčku
otevřeš mi svou mušličku.
Budeš ve mně a já v Tobě
Láska přišla v letní róbě
pod naší hvězdnou kopulí
jsme v sobě krásně splynuli.
vidím - že když chceš
tak šlape ti to v rytmu o sto šest
při měsíčku vibruješ
a necháváš se krásně poesií svést
:)
06.09.2024 08:06:28 | šuměnka