Zločin
Šaty přestaly plnit svou funkci
a staly se podnapilými hosty
válející se všude kolem
na oslavě naší touhy
díval jsem se na tebe
měl v ústech připravena
lichotivá slova
jako nadšené skauty
vedoucí zrak je však poslal
zpět do hrdelních postelí
jako zoufale nevýstižná
Přitáhla sis mě
bez sebemenšího pohybu
zase jsem objevoval
to dávno objevené
stejně se zase ztrácel
jsi tak překrásný zločinec
unášíš mé pocity tak daleko
kradeš veškerou pozornost
zabíjíš vše ostatní
a já jako bezmocná porota
tě navždy zprošťuji viny
Přečteno 96x
Tipy 14
Poslední tipující: Elisa Day, Fractura cordis aperta, cappuccinogirl, šuměnka, zase já, Sonador, Anfádis, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)