Paní v množných číslech

Paní v množných číslech

Paní v množných číslech stojící čely ke zdi opřené a snad i rozhořčené
všechny pro stejné účely
ty, které jen my dva známe
role však vyměněné.

Někdo se rád dívá
jiní ukazují
od tebe čekám
vidět jak paní octnou se v morálním rozložení.

Nech zlákat se
a zapomeň lstí
těch dovoleno není.

Opět přes oči šátky
hedvábí nadělá parády
poznat jen hmatem, která ta pravá
ta s nejlákavějšími zády.

Ach, těším se
budeš zmaten,
která oplývá živými tvými oblíbenými vnady.

Která má vlasy vlhké
reklamy na služby kadeřníků
krátké či dlouhé
soli plné - děvka od námořníků.

Nebo dlouhý spletený cop
a ano, za něj ji držet
vzdech ostrý jak hrot
nelze dál vydržet.
Autor karolinakarol, 08.09.2024
Přečteno 79x
Tipy 9
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., Ďábel sám, enigman, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, šuměnka, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

dívám se rád...

08.09.2024 20:29:14 | enigman

líbí

Dívala bych se tajně...

10.09.2024 09:46:07 | karolinakarol

líbí

dovoleno jest vše: pro účel - "UČENÍ se"

sype se, sype písek
morálky

a plurálové paní, co u řeky tu stojí
ženskost všecičky pojí
a malé leské korálky :)

08.09.2024 13:01:56 | šuměnka

líbí

To je úžasný a nemám slov! Jako když slunce svítí a voda teče.

08.09.2024 13:05:16 | karolinakarol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí