Rabštejnská dvojka
Na PA se probudíš, když pálí spacák,
hlava tě bolí, a ty sesbíráváš včerejší den,
když děti míjíš, stává se z tebe slušňák,
a potichu proklínáš, že zkazily tvůj sen.
Tvůj sen co zvětšil dvojku tvou,
touhou tělo křehne pod rukou,
ruka co dokáže dožhava rozpálit,
a tobě nezbude nic, než se jít vystřelit.
Přečteno 67x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (0)