Anotace: ne a ne přijít na zábavnější název
Kam pohled se stáčí
ona chce vše od A po Z (zet)
zkažeností, co hrdlo ráčí:
nechat se zostouzet
nahá uklízet
nezralé ovoce sklízet.
Nenech se pobízet!
Chce lázeň z mandlového mléka
rozházet ustlané peřiny
na chladné betonové podlaze léhat
a další klamné vteřiny.
Snad raději natrhám si květiny.
Chce ať zatneš prsty do pevného zadku
silně a pevně
mít otisk na památku
a milovat chladnokrevně.
buď u toho, dokud chce nyní / s názvem i bez názvu též
sklízej a sklízej třeba dýni / otiskni kamkoli šachovou věž!!
12.09.2024 15:28:40 | šuměnka
Sklidím zralou dýni, tak jako ráda mám i sladké fíky.
Děkuji za vzletné, milé, skvostné a zkrátka úžasné komentáře,
jen reakce mé jsou bídné záře…
12.09.2024 17:23:20 | karolinakarol