Anotace: :)
V dálce někde na Smíchově
pluje moje představa
a to v téhle těžké době
kdy už stoupá Vltava.
Ono vlastně u představy
stoupá věcí vícero
milování mění svaly
to už říkal Cicero.
Tak na Tebe myslím
musím to rozchodit
své kalhoty čistím
a umýt se musím jít.
:)
Smíchovská víla
nebo vodnice,
ale pozor
aby to nebyla podvodnice
když představa se zhmotní
14.09.2024 10:38:15 | Jiří I.Zahradník
ty smíchovský fešáku a kecale
dnes je zdá se, tvé stoupání nemalé :DD
nenechám se zmást však tím tvým odbočením
a VŠE NEJ NEJ posílám a též směr měním
co přát však těm, kteří jsou v "háji"
ač mohou mít, na co jen si tu vzpomenou??
-ať najdeš třeba cestu k Ráji
-i vyváženost v ramenou
-snad taky chvíle stresu prosté
-k pohnutí nitra chuť i touhy
-možná i kšandy k nevinnostem
vrátit ať znáš se - pro TEĎ pouhý
-a ať tě nohy až na kraj světa
donesou zlehka v úsměvech
-ať se ti podaří občas i létat
ať naplníš přání - co máš v snech
objímám - a přeju nejvííc, celou galaxii štěstí
- ale to víš :)*
14.09.2024 08:36:43 | šuměnka