Povodně 2024
Barák v píči
K ničemu jsem cinkal klíči
Politici nedokáží zastavit vodu
Nepostaví a nepostaví přehradu
Povodeň mi zabila tátu
A znásilnila mámu
Ale to nevadí
Teď se to moc nehodí
Už mě nebaví, že mi příroda bere věci
Rovnou akce a žádný kecy
Již nechci být součástí přírody
Chci do vesmíru, daleko od vody
Už nikdy nechci žádnou tekutinu pít
A to ani krev, byť jsem Žid.
Komentáře (0)