Pohledy do oken

Pohledy do oken

Anotace: tyto bývají zábavnější

Kdo okna bez záclon má rád

při pohledu do oken hotelů bude tát.

 

Nekonečné vzrušení a potěšení

kdo by zhasínal

snad příliš mnoho intenzity?

Ne, prosím jen tak dál.

 

Stačí na balkoně stát 

a opírat se o zábradlí

 

začněme jadernou konferencí!

 

Dny konference o jaderné energii

 noci však serióznosti sbohem dají 

a z madam děvky udělají.

 

Přísné dámě z rána, nestačí jednoho pána

doslova zničit ji musí další dva muži 

a netřeba dodávat, 

že dáma s jejich dvěma p…y 

mistrně umí si pohrávat.

 

A slečny samotné v pokojích?

Ani ty vás nenechají odejít

snad sama podle sebe soudit 

od nahých křivek tých 

po hrátky na rozházených postelích.

 

To stále jen nevinná podívaná

co vrcholem, touhou a snem

toho, kdo do oken rád se dívá?

 

Zatím hrajte hru na přihořívá.

(a samá voda)

Autor karolinakarol, 19.09.2024
Přečteno 33x
Tipy 6
Poslední tipující: zase já, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí