V očích plamenný má žár
Rty okoralé touhou
Krev bouří se, co dál
Stane se za chviličku pouhou
Ona pomalu se svléká
A jemu krůpěj potu stéká
Po zádech co chvějí se
Na penise perlí se
Kapičky touhy zběsilé
A uvnitř vše tepe bouřlivě
Když její křivky sleduje
Vnímajíc, že vše co tu je
Bude mít ve svých rukách
Ochutná, přivoní, pohadí vše
Zašeptá, jak rád je, že tu je
Pak prsty zaboří do ženské vlhkosti
Ústy ochutná klín plný možností
Její sten pohltí ústy svými
Ňadra pak prsty chvějícími
Pohladí, promne, polaská
Dál čekat nebude, je připravena
Ta bohyně nádherná, jeho žena
On naplní ji zcela vším
Slastí, penisem, pocitem nádherným....
Chtěl jsem si dát ještě jedno, ale už budu muset jít asi domů... rychle!
Pěkná citovka, Aramgad:-)
21.09.2024 19:28:56 | Ž.l.u.ť.á.k.