Tajné sundání kondomu

Tajné sundání kondomu

Česká televize
Z mých daní
Vysílá hnusy
Pro mladé paní
Wouknuté žblebty

Nedobrovolně zdrogoval mě
Tajně
Konsent musí být na smlouvě
Konsent je sexy
Tvůj penis má sepsi

Nevím, jak se pozná milenec snů
Nevím, jak ho vytvořit
Dělá mi to magic na chrbtě
Polechtej mi hrušku

Ty dlouhé roky, co jsem masturbovala
Mi daly víc
Než ty

Ha, čo sa stalo?
Už to musí dokončit, když jsi jednou svolila,
Venušiny kuličky vibrují.
Jsem hlavně dobrá.
Jsem spokojená
žena.

Fakt hrozně moc Fyfty šits of grej
Vyhodil mě z firmy
Nedal mi after care
Zahodil mě
KONSENT!

Pravda, já mu tvrdila, že beru prášky
A nebrala
Čus divošky
Můžete chlapy využít
Soud vám půjde na ruku
A co, že moje důvody jsou směšné
Jsem žena od narození
A mám výhodu
Páč mám kundu

Vždyť pro muže by měla být bezpečnost
Na prvním místě

Všechny vás udám
:)
Autor Dír, 24.09.2024
Přečteno 85x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí