Nahlédla jsem do slovníku
za noci, kdy nedá se spát
co slovník říká na chlípnost a erotiku
prý sama pomoc hledat si mám.
Necudnost - chtěla by se páchat
však na chátrání těla pozor si dávat.
Chlípnost - paní, která k ní má způsobilost
v minutě tvrdý kámen jak nerost.
Nestydatost - jak a kdy a v čem
sama nejevím stálost
pokaždé jiná jsem.
Kluzkost - toť nezbytnost
nejedná-li se o sněhu, vody a ledu rozbředlost.
Obscénnost - skvělá sportovní disciplína
nevhodná slova a gesta
ve společnosti velmi dojímá.
Lascivita - slova snad nikdy neužila
prý neřízená touha po sexuálním uspokojení
znám jen značku prádla podobného jména
cesta k výkladu naplnění.
Frivolita - našeptávač slovo striktně odmítá
bližší mu je pracovní sféra
a jen flexibilita ho zajímá.
Sprostota - nic pozitivního
slova pro idiota a prázdnota.
Zvrhlost - poslední možnost zábavě most.
Však ještě spánkem korunovat chtěla bych tu bezesnou noc
hlavně ať netrvá do Velikonoc.
Volil bych jiné noční hry...bezeslov.:)
29.09.2024 13:16:13 | Jiří I.Zahradník
Nic proti. Noční hry se obejdou i beze slov... A děkuji za všechny zábavné komentáře.
29.09.2024 17:31:42 | karolinakarol
spánek most...
25.09.2024 23:03:13 | enigman
Spánek most. Nějakou spojitost bych snad vydolovala. Určitě však zcestnou. Pokud si že mě neděláte/ neděláš žerty...
26.09.2024 17:55:26 | karolinakarol