Sekretářka

Sekretářka

Sekretářka Andrejka do práce nastupuje,
podvazek si na stehýnku popravuje.
Hýčka si svá prsíčka,
už jí svrbí mušlička.

Martin velký šéfíček,
rozpínání jí na košilce knoflíček.
Přirazí jí ke stolu,
už si ústa spojí pospolu.

Vyhrne jí sukýnku,
mokrou už má jeskynku.
Skolí jí ten dravec na stůl,
vytahuje svoji pevnou hůl co mu stojí jako kůl.

Uchopí se za penis,
Pošimrá jí klitoris...
Autor Karkisson, 30.09.2024
Přečteno 64x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka, karolinakarol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí