Topologie smrdí
Vždy mne velice čílilo
Že smrdím
Nedá se s tím ničeho dělati
Podpaží, otvor řitní, šourek
Všechno samý smrádek
A co teprve fungování v prostoru?
Když stojíte v malé místnosti
Smrad pracuje rychleji
Jak se kvantová pole rozevírají a svírají
Vrací se smrad zpět a zdá se
Že se celé spektrum nachází ve stejné veličině
Čili vše je jeden objekt, vše je spojeno
Můj řitní smrad je vaše jídlo
A vaše děti jsou můj šourek
Věda není žádná věda
A běda, je ze mě děda
Je středa...
Komentáře (0)