Anotace: 18+
Posaď si mě, kam je libo
rovně s rukama za zády
nic nezůstane skryto
seance nadvlády.
Bradavky, které vztyčí ti ptáka na jeden zátah
tvrdost diamantu
skvostný nápřah.
Tvé je postavení
oddej se hedvábným punčochám
v tom kousku oblečení
vlhké otisky na stole zadkem zanechám.
Ohneš si mě přes koleno
řeknu, že to nebolelo
chci něco znepokojivého
temného a divokého.
S čímkoli mezi stehny
pro tebe otevřené
uvnitř zobcové flétny
perly na šňůře navlečené.
Tělo bezuché leží
prasklá miska obsah neudrží
a bílé květy mé vlasy smočí.