Vyzrazené věty
Vyzrazené věty
ve vínu krve chladly
v krušných chvil harájících sukní milenek
On ten pán jim pravdy lhal
aby se vykoupil v zmar
a kapáním tak paní svou kazil
s klitorisy i žaludem nesmířených šťáv
za to je facka
jako když v hromosvodu udeří hrom
pošetilý zmrde obscénního apetitu.
Přečteno 102x
Tipy 20
Poslední tipující: enigman, IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., Anfádis, Ondra, Jan Kacíř, Psavec, cappuccinogirl, zase já, mkinka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)