Anotace: …ona je štíhlá s velkými prsy
Bianca Censori s pohledem laně
bujnými prsy jde odhodlaně
Každý by měl nenechavé dlaně
Pro tu mou - by zbyly její skráně
Její tělo vlastní černý rapper
Jedině on její plody chápe
pohrává si s nimi dle libosti
Měla bys stát modelem - ladnosti
Já bych jeji obraz vystavil místo prezidenta ČR do všech škol od základky po vysoké. Odstrašující příklad funguje líp než pozitivní motivace:-)
11.10.2024 21:12:32 | Ž.l.u.ť.á.k.
Ale figuru má luxusní
12.10.2024 15:23:04 | kudlankaW