Vědma se mýlila
Anotace: modrá je ta pravá
Nejsme jen soustavou,
nul a jedniček,
je tam i několik,
pětek a sedmiček.
Vědma se mýlila,
vím to již roky,
to proto omdlívám,
slyším tvé kroky.
Vzal jsem si piluli,
vsadil jsem červenou,
kroky mě minuly,
tak mířím pro jinou.
Pilulka modrá,
byla tou pravou,
do lásky rozkoše,
tou pravou branou.
Přečteno 100x
Tipy 15
Poslední tipující: IronDodo, Emily Říhová, Pettie, Marten, šuměnka, mkinka, cappuccinogirl, víc, Gaspi03, zase já
Komentáře (3)
Komentujících (3)