Hajlování pérem
Anotace: Hajlování pérem!
Hajlování pérem!
Můžu, páč je křivej.
Komplexy mám od dětství!
Hajluju jak divej.
Holky nikdy nechtěly mě!
Malej, tlustej, chlupatej.
Musím vzít ji násilně!
Smradlavej a blbej.
A i když je mý péro malý!
Skoro jako kartáček.
Zničím ty, kdo nejsou já!
Vyšší, hezčí, zmrdeček.
Je těžký najít holku nižší než já!
Zatím jsem samotář.
Pořídím si pitbula!
Koule má až na polštář.
Holokaust se nikdy nestal
A je to škoda
Komentáře (0)