Šatka hodvábna, biela
okolo mojich rúk jemne zaviazaná
na malý vankúšik hlavu položím
obliznem červené pery, pohľadom ťa povzbudím
bozky na mojej šiji, sú horúce tvoje pery
vlniace sa telo pod tvojím, žiadostivo horúce
ako tvoj dych, vklzneme do vášnivých predstáv
o spoločnom milovaní a hriechu spoločných chvíľ
Zkusil jsem odhadnout atmosféru dílka podle názvu a nemylil jsem se... trefné:-)
19.10.2024 16:24:58 | Ž.l.u.ť.á.k.