Ten je tvůj
Do popředí mého zájmu
se dostalo tvé pozadí
kulatilo se přede mnou tak
že jsem ztratil rovnováhu
a spadnul do jedné
z podkolenních jamek
škrábu
tě
se
ven
abych překročil jen ty hranice
přes které mě pustí výrazy
tvého obličeje
Vpadnul jsem ti do zad
avšak jako přítel
i když jsem ti hned
obklíčil hruď
tvá zvukomalba vykresluje
vzrušení takovým způsobem
že mi panikaří dech
jelikož zapomíná jak mi sloužit
vypouštím nádrže kůže
nevím jak je to možné
ale zadrhává se mi plynulost
tak blízko
na můj osah
cítím vrchol
Ten je můj!
křičíš ...
Přečteno 103x
Tipy 14
Poslední tipující: MartinX, karolinakarol, Marťas9, Iva Husárková, šuměnka, Fractura cordis aperta, Psavec, Marten, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)