můžu, můžu, můžu
zprvu váhavě, opatrně a krok po kroku
třesu se, chvěješ se
žádného rozruchu
hned, hned, hned
stále narážím na tvrdou zeď
chvěju se, třesu se
přijeď, odveď, sveď a odjeť
chci, chci, chci
zahrnout tě výstřednostmi
třes se, chvěj se
všemi těla částmi k tomu zazpívat si
taky film: Vrtěti ženou / dostává ten správný náboj :))
04.11.2024 10:15:15 | šuměnka
Pěkná šifra. Zábava ji rozluštit mi chvíli trvala a usmívám se ještě teď. Moc děkuji za komentář.
04.11.2024 14:31:30 | karolinakarol