Divoká představivost - nelze se dotknout
k chladné zdi nechám se tisknout
stačím sundat si kabátek
dej nohy od sebe - bravurní začátek.
Posaď si mě, kde pěkné je sedět
nádech a výdech a trochu násilí
za noci do okna jasný výhled
mám teď kleknout si.
Snad má to správnou hloubku
všechno má ji mít
hlavně neupatlat si hedvábnou róbu
až začne padat sníh.