xxx

xxx

...slovíčka...nočné...

    ...v diaľke zašepkané...

       ...tvojimi rukami...

           ...po mojom tele hladené...

              ...tebou do mojich úst vdýchnuté...

                 ...boli úchvatné...

                    ...sladké...hebučké...jemnučké...

                       ...elektrizujúce...nádherné...božské...

                          ...vzrušujúce...priťahujúce...vášnivé...

                             ...horúce...spotené...vlhnoucí...

                                 ...spaľujúce...roztoužené...zadýchané...

                                     ...planoucí...žiadúce...odevzdané...

                                         ...aaaach...

 

Autor Bosorka9, 08.11.2024
Přečteno 64x
Tipy 12
Poslední tipující: Ďábel sám, IronDodo, mkinka, Iva Husárková, Psavec, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., Protos1182, Ondra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel