Malé tajemství
Zápletku
jsem zahlédnul
na oušku
rty se rozhodly
nejdříve jemně
na zkoušku
ruce přihodily
do malého ohně
polínka
z pod sukně
rozverně vykoukla
kolínka
malé tajemství
v mých očích
hned prozradí
že klenotem
okamžiku
je tvé pozadí
protočíš panenky
jen na oko
pak hned sukni
uličnicky zvědavá
na mou reakci
no tak se jukni
touha není přání
můj výraz
postoj
stání
Má kouzelná
děkuji za pozvání
Přečteno 77x
Tipy 17
Poslední tipující: Marťas9, Sid, Iva Husárková, Sonador, Marten, Psavec, cappuccinogirl, enigman, zase já, šuměnka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)