Redukce romské populace a bankovní dluh

Redukce romské populace a bankovní dluh

Chtěl bych natočit Kameňák 6.
Výkvět naší fantazie, národní čest.
Ale to nedovedu, jsem břídil.

Skvostu nehoden,
v sobě podveden,
v duši kámen.

Umlátit cikána lopatou v říji.
Vyzvracet azbest, teče po kyji.

Říct vtipy košilaté.
Tvojí mámě smrdí dítě.
Ale já jsem tvůj brácha!
Ha ha ha!

Zabít rukojmí,
nechat jít vrahy,
to se nám žije
kousek od Prahy.

Pikaso mi dluží pětistovku,
je to žebravý mnich.
V almaře skrýváme kabelovku
a sprejů pepřových.
Autor Dír, 13.11.2024
Přečteno 34x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel