xxx

xxx

Brnkáš na struny tóny

ktoré chcem počuť, cítiť

hrajú zvuky nádherné

chcem bozkávať ťa celého

objímať ťa a hladiť, dráždiť

pritisknúť sa k tebe verejne

dýchať zrýchlene, oči zatvorené

cítiť vášeň, pritlačiť ťa k stene

chcem počuť stony a výkriky

vidieť tvoju tvár krásnu a usmiatu

keď šťastný si a červeň na lícach máš

keď unavený láskou padáš

keď šťastní chceme byť spolu

keď hovoríš chcem ťa 

keď hovorím som tu, vedľa teba

v poslednom momente

zaznie hlas struny

chcel som ťa, chcela si ma

Autor Bosorka9, 14.11.2024
Přečteno 56x
Tipy 13
Poslední tipující: P.Balam, IronDodo, jort1, Ondra, Ďábel sám, cappuccinogirl, Marten, Protos1182, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásné... :-)

15.11.2024 21:36:04 | Ondra

líbí

Ďakujem pekne.

15.11.2024 21:40:52 | Bosorka9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel