Anotace: :)
Roztočím kolo na plné obrátky
ponořím dlaň do Tvojí zahrádky
až budeme spolu na vrcholu
budem se spouštět pomalu dolů
líbat se cestou, tam i zpět
jen si tak šeptat pár lásky vět
vzdychati slastí do uliční vřavy
a trošku horšit příměstské mravy.
Vsouvat a spouštět se v závěje
kde nás vždy láska zahřeje.
Vnímám tě duší, vnímám tě tělem
dáváme sobě a s láskou berem
všechno co může, dnes přichází
bere nás z úvazků a nesnází
vídáme vrcholky městských domů
a taky koruny krásných stromů
co majestátně dlí tu nad námi
tak jako andělé co nás tu chrání
před vřavou světa a chladností
před chladným smutkem lačnosti.
...takhle se mi líbíš:-)
Umíš a moc fajn se to čte...a bezva, že jsi mě dostal na ruský kolo, ještě jsem nebyla:-)))*
25.11.2024 19:39:36 | cappuccinogirl
Tak se mi líbíš..:)
V tom rytmu pokračuj
Smysly dál tříbi
A jdi (jen nepostuj..)
25.11.2024 06:11:01 | šuměnka