Šeptání
Anotace: Slova jsou někdy nanic
Vypouštíme proti sobě slova
pomalu letí vzduchem jako v Matrixu
uhneš hlavou
a neslyšíš co jsem chtěl
a nevnímám co jsi chtěla
Obkruž mě svojí dlaní
bodni bradavkami
ať mluví jen naše těla
a svůj pot
co večer voní po růži
nech stékat na mou tvář
a šeptej
jenom šeptej
svojí dlaní pod kůží
Komentáře (1)
Komentujících (1)