Slyšte má Cd míří k vám privysokú rýchlostí!!!

Slyšte má Cd míří k vám privysokú rýchlostí!!!

Anotace: Má rovnice sexu : hardy+pepík=mám supr malý pjut+karneval!!!! Jako suprovej doktor komunál mířím na hrad položit Vám na info svůj božskej textík. A cizinky ty ať jedou když jsou tak krásně nadržený!!!

Vždyť se to zpívá ve všech písničkách

Čechrám ti vlásky jako vánek světoběžný,
Který se z ranní vláhy probouzí,
V hájoví stinném byl on něžný,
Srdce mé drsnou vášeň rozbouří.

Prahnu jen po tobě a chci tě celou,
Hladíš mě sladce po víčkách,
Budu tě líbat po tmě nahou,
Vždyť se to zpívá ve všech písničkách!!!

Slyšte má Cd
Autor Básník lásky, 10.04.2007
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel