Anotace: No. Není to sice básnička, ale možná se to někomu bude líbit. Je to jen taková sranda... Možná trochu trapná, nevím, co mě to vůbec napadlo, ale posuďte sami.
Kdy si to psal?Nemyslim, ze si toto mohl myslet vazne, mas pravdu je to docela dost trapny!!!
24.04.2007 10:32:00 | hanus
Máš pravdu že sebekritičnost někdy vypadá dobře, ale ne ta přehnaná ... :-) Jestli budeš chtít napiš mi někdy na icq (mam ho ve svých údajích)
12.04.2007 21:23:00 | Satis