Anotace: Kdo si hraje nezlobí...najdeš mě?
Únava ze mne rázem spadla,
když přečetl jsem báseň Tvou,
za srdíčko mne hned popadla
něžná hra na schovávanou!
Být trochu mladší, šel bych hned
za něžně hravou čiperkou,
co píše verše jako med
a nazývá se severkou!
Tvůj styl se mi moc líbí,děvče!
Tvé verše mají šmrnc i cit...
Člověk by pobláznil se lehce
a pro tu Lásku šel se bít!
......................................................................................................
Píšeš holka věru skvěle!
Získalas můj obdiv cele.
Před chvilkou jsem grogy byl,
teď však jsem se zotavil!
Slibuji,že velmi rád
chci Tě dále sledovat!
Máš víc romantickou duši,
než kdo z Tvých přátel jen tuší.
Tvé básně jsou kouzelné!
Člověk při nich omládne
a sám zase verše spřádá...
Dík má kouzelnice mladá!
24.04.2007 20:06:00 | Kozoroh 1