Anotace: ...
Člověk může být rád, že takové chvíle někdy prožil! I když je teď už neprožívá, je fajn, že někdy byly... Alespoň nebudu tak protivná baba :-)))
14.04.2007 19:31:00 | Juhunka
A já kde jsme se viděli. Tak tos byl Ty. Příště rozsvítíme!
Chlape, vynikající!
14.04.2007 18:05:00 | Gregy
chjo..úplně jsi mě rozesmutnil.tohle už neprožívám a i když ty některý chvíle s ním nebyly jednoduchý,věděla jsem přesně to,co ty.
14.04.2007 17:30:00 | shaakti