Vášně
Knoflíčky utržené...choulí se pod postelí,
okna jsou zatažené...žebrama žaluzií,
nic není nekonečné,snad jenom hvězdné dálky,
a sladké bezvědomí,nenacpeš do obálky.
Tvé velké oči,na sklonku dne...
vpily se do těch mých...
tvé krásné oči, jsou plné
tvých vášní ...tajemných...
Tvé modré oči,zakryté vlásky,
pomalu usínají...
tvé nahé oči...královny lásky
se možná usmívají...
Knoflíčky ráno posbírají
mé prsty rozechvělé,
co se tu v noci dělo...
je jenom pro dospělé.
Přečteno 977x
Tipy 3
Poslední tipující: Justýna, Žqáry
Komentáře (6)
Komentujících (6)