Čekám na tebe
Čekám na tebe,
u studánky...
a tam...a tam,
jako minule...
si tě vysvléknu...
Až zrůžoví nebe...
a červánky,
spočítám...
prsty splynulé...
a k bokům pokleknu...
Chtěl bych být
motýlkem,
na chvilku
s květinou...
splynulém
v polibku...
na tvých rtech
růžových,
zvířit pel...
usínat
v objetí...
tvých křídel...
Motýlku*
Přečteno 836x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (6)
Komentujících (6)