Anotace: Je to moje první veselá (!) báseň... :))) A je taková letní a lehoučká...
kde ze je ta louka?
kde cmelak s motylem
na dva lidi kouka..
co zijou svuj sen..
saji nektar..
ktery prsi z jejich ust
a rozechvelych dlani dlani..
louky hektar
od vsednich dnu pust
sladke milovani..
04.05.2007 10:27:00 | Bean
Ahoj Knedlíku,
tak tohle je první báseň, kterou jsem ti opravdu schopen uvěřit. Vždycky, když od tebe něco čtu, tak mám pocit, že je to takové nepůvodní, nestylové a hlavně že si pořád na něco hraješ a uměle to zakrýváš dokonalou větnou stavbou, která pro mne není důležitá..
Tohle má hloubku, ikdyž by se to dalo trošku označit za kliché, ale je těžké napsat dobrou milostnou poezii, sám to dobře vím.
Tak si udrž to osobní vyznání, zkus být pořád svá.
Anthym
23.04.2007 17:08:00 | Anthym