Anotace: ...
Mocc krasne napsane... tleskam, libi se mi to moc. Posli mi nejake obrazky, k nahlednuti a nebo odkaz kde si je mohu prohlednout. Dekuji Ti Z.
06.05.2007 19:19:00 | carodejka
jeeeee....taaaa je kraaaaasna...az sa tak nejak neviem dockat šera a nocneho ticha... ;-)
24.04.2007 15:35:00 | gallatea
...a je nutné hledat cestu z ráje zpátky?... copak se ráj nedá uchovat?...vždyť štěstí je zvyk, a ten se musí pěstovat... :-)
22.04.2007 18:42:00 | Lota