Ach ta božská chemie
Anotace: V sexu se nevyznám, né já jen tak kecám dokonale ho ovládám.
Chemie ach ta sladká chemie
Aldehydy a ketony,
Dotýkám se tvých sladkých míst,
Neutrony a protony,
Z těch potom umím božské verše číst.
Láska jest chemií vášně divé,
Hladím tě krásně po bříšku,
Dostaň mé srdce navždy chtivé,
Hupsnem do svého pelíšku.
Komentáře (1)
Komentujících (1)