Pár sekund ..
Potřebuju jen pár sekund,
než najdu odvahu,
abych tě políbil,
a prohlédl po hmatu,
Pár žhavých pohledů,
a ledy v bocích tajou,
chvěješ se ratlíku,
když moje rty si s tvými hrajou..
Spálím tě dotekem,
stud z Tebe smetu,
obléknu do hříchu,
a zašpitám do ouška ..
...však ty víš..
Komentáře (5)
Komentujících (5)