Anotace: ...lákavá tragika okamžiku
tak jako nad tímhle bych řekla ty píčo to je fakt hustá básnička, ale takhle mluvím jen někde, tady by si mysleli, že jsem sprostá a drsná, takže místo toho no je to fakt hezká básnička, ...sakra to zní tak nudně :-))
15.05.2007 16:15:00 | Melfëa
Líbí se mi už jen ten mírně sadistickej nadpis, je to výborný... a po přečtení ještě lepší... jen tak dál...
26.04.2007 19:00:00 | Dimi
Úžasné obrazy, kontrast nenávisti a křehké baletky i svižný spád básně způsobily, že jsem se nenudila a mohlo to na mě směle působit. Perfektní!
25.04.2007 19:30:00 | Paralelní možnosti