jsou jako růže planý
v posteli rozestlaný
a nevětraný z noci,
když šeptají z moci své
přivoň k nám ať můžeš zkusit
o co doma musíš prosit,
snazší má to ten kdo neváhá
a svlíká ho odvaha rukama chtíče
pak míče nabíraj podobu jinou sportovní
tomu kdo přivoní k růži plané
v posteli jimi rozestlané