Bláznivá..
Ach ty moje bláznivá,
pohádko s rozechvělými rty,
božským pohledem nevinosti,
Bouráš hranice slušnosti,
když kradeš se v mé sny..
Pohraváš si v nich,
svádíš mě a pak,
usmíváš se jako by nic,
když Ti padám k nohám..
zcela odevzdán..
Komentáře (4)
Komentujících (4)