Pohádka
Milé děti…
Pohádku musíte umět krásně podat……
Tak tedy: V temných dobách, v temných horách
Žil, nežil, ale určitě by přežil, kdyby žil
a kdyby spolu spali, tak by se narodil.
Podivný začátek má taky podivný konec.
Hodil to na plot a mohl to být otec.
Pak když zastrčil svou tupou zbraň
odešel a nikdo neví kam.
Mohl to být krásný příběh, jenže není hrdina!
Tam pod plotem v malé bílé louži nám právě jeden umírá.
Slunce po chvíli dokonalo dílo
a loužičku vysušilo!
Komentáře (3)
Komentujících (3)