Důvody z čisté přírody
Anotace: ...a nepsané dohody
.
Bílé "T" pod šaty
já půjdu...
...a ty?
oči se smějí,chtějí.
Opojná vůně klína
čistota a rozechvěný dech,
bezbraná i zvoucí, orosená.
Gen pravěkého lovce
silný, mocný,
pevný tepající obelisk
a jasná mysl samce,
vezmi si a sej.
Hladká, horká, jiná,
Přijímající, šťastná,
tiše dýchající,
šepot, slova
ještě! dávej! nepřestávej,
zůstaň!
Leží tiše
semeno na břiše, šťasná...
ponížená, uplatněná , vítěz,
dívka, blízká cizí žena.
Důvody ?
z čisté přírody.
...
Přečteno 514x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (4)
Komentujících (4)