Nahé štěstí
Obloučky vyčuhující
z malého obličeje
směrem dopředu
líbají
tvé nožky bílé
propojeny
s lávou rtů
nezadržitelně jiskří
kopou
zběsilou radostí
z véčka pruží
do tvaru srdce
aby udržely
okraje zad
jako už tolikrát
motající nahé štěstí
doprovázelo
samo sebe
k zemi
ve třech ležíme
odevzdaní
jeden druhému
pro naše třetí
Komentáře (3)
Komentujících (3)