Anotace: ...
Pěkné, vtipné....nelepí se, naolejovali-li jsme je ;o))To se jim to pak dovádí...
12.05.2007 00:16:00 | Theara
... tak už vím ... kde je chyba ... já mám nejraději ... ty slepené ...
11.05.2007 12:08:00 | JardaCH
To je náhodička, já to mám dnes taky o jídle...sakra, nějaká tele a patie?
11.05.2007 09:36:00 | Jarky
Stařena
Chtěla ještě jednou
naposledy
zažít to stahování
svalů
vzala hrnec a začala
vařit lektvar
kterým omámint
potencionálního milence
chtěla
náhodou jsem šel kolem
utahaný
žízeň jsem měl
a ta hodná babička
se zeptala
Nechceš popít mého nápoje, synku?
11.05.2007 08:37:00 | smudlinek
..no a já se pak můžu divit, co ty nudle pod tou pokličkou tak řáděj... :-)
11.05.2007 08:31:00 | skaj