Rozmlsaná..
Rozmlsaná,
chutí poháněná,
po polibcích,
co jsou tak návykové,
Rozechvělá,
z doteků horka,
co jí srdce uhání,
bez přestání,
Roztoužená,
po slůvkách,
co jí pohládí,
a něžně svádí..
...
Rozsmutnělá,
bez dalších nadějí,
když se ráno v posteli,
pak sama probouzí..
Komentáře (6)
Komentujících (6)